HGS ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ

Διακριθεισα επιχειρηση του διαγωνισμου ‘’ Αετοι ‘’

HGS ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ - ΚΟΥΚΟΥΛΑ

2025 νικητής του διαγωνισμού2023 νικητής του διαγωνισμού
8.5 (6)
Αργυρούπολη, 3ης Σεπτεμβρίου 2
Σχετικά με την εταιρεία:

Η εταιρεία HGS Χειλαδάκη - Κουκουλά ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2004 από τους Γιώργο Χειλαδάκη και Παναγιώτα Κουκουλά, αξιοποιώντας μακρόχρονη, 45ετή εμπειρία στο ασφαλιστικό περιβάλλον της Ελλάδας. Δραστηριοποιείται ως διαμεσολαβητής, διατηρώντας συνεργασίες με κορυφαίους ασφαλιστικούς ομίλους και παρέχοντας υπηρεσίες σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Το φάσμα των υπηρεσιών αφορά όλους τους σύγχρονους ασφαλιστικούς τομείς, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται η υγεία, η κατοικία, το αυτοκίνητο, η ζωή, καθώς και τα συνταξιοδοτικά προγράμματα. Προσφέρονται εξειδικευμένα πακέτα ασφάλισης, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.

Η εταιρεία εστιάζει στην πλήρη κατανόηση των αναγκών των πελατών, με στόχο να παραδίδει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επαγγελματισμού, εισάγοντας καινοτομίες. Δεσμεύεται στη διατήρηση αξιοπιστίας, συνέπειας, καθώς και άριστης εξυπηρέτησης, χτίζοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Τέλος, το γραφείο αποτελεί ιδρυτικό και δραστήριο μέλος του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, ΠΑΝΟΡΜΟΣ.

Αξιολογήσεις από τους παρακάτω ιστότοπους

Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.
Δικτυακός τόπος Αριθμός των αξιολογήσεων Αξιολόγηση
6 5.0 / 5
Ημερομηνία σάρωσης: 24.06.2025
Αργυρούπολη
3ης Σεπτεμβρίου 2

Ranking of companies

Βρείτε επιχείρηση

Η κατάταξη περιλαμβάνει τους καλύτερους στον κλάδο

Ψάχνετε επιχείρηση; Ελέγξτε τη μηχανή αναζήτησης. Χρησιμοποιήστε την καλύτερη υπηρεσία
Αναζήτηση